McDonalds Constanța

articol scris de Mihnea

Ok, fast food. Primul local serios de fast food pe care l-a cunoscut România a fost, desigur, McDonalds, marea franciza, cu mii de locații în toată lumea, cu tone de scandaluri legate de cum își prepară burgerii și etc. În Constanta, franciza a apărut relativ târziu față de alte țări din lumea a 3a, undeva prin ’94 – ’95. Pe atunci era ceva nou, nemaivăzut de oamenii simpli, care nu au fost prin București sau prin străinătate. Mâncarea era gustoasă, aveau jucării mișto, ce mai, era McDonalds. Între timp s-au mai deschis 3 locații prin Constanța, au băgat tot felul de specialități, burgeri speciali, salate cu ton și un fel de shawerma.

Măncarea

Foarte gustoasă ce-i drept, asta pentru cei care nu mănâncă foarte des chestii gătite. Dacă ești obișnuit cu sarmalele lu’ Bunicuța, o să zici că manânci carton. Prețurile sunt destul de mici și destul de mari, depinde de câți dineros dispui. Poți să te saturi cu doi McPuișor (stupid name) și o Cola mică pentru aproximativ 10 lei, sau cu doi Big Mac și o Cola imensă pentru mai puțin de 20 de lei. Și salata Cezar e destul de bună, depinde dacă îți place peștele cu legume crude. În schimb, cafeaua cu lapte se bate cot la cot cu cafeaua din baruri. Nu e nici prea tare, dar nici prea apă de ploaie, si pentru 5 lei aia mare, eu zic că se merită dacă vrei ceva la pachet, și nu suferi tonomatele Nescafe.

Locații

Tomis Mall – prima locație deschisă din Constanța, foarte bine amplasată, la parterul mall-ului. Are o terasă destul de mare, pentru zilele caniculare de vară. Accesul se face si din exterior, dar și din interiorul magazinului. Nu prea am văzut cozi mari, de regulă sunt 3-4 oameni la un ghișeu în zilele aglomerate.
Delfinariu – primul local exclusiv MCDonalds, cu loc de joaca, drive-in si un tramvai pentru petrecerile copiilor. Drive-in-ul se aglomereaza de regulă seara când toți gherțoii vor să mănânce din mașină, dar se mișcă relativ repede. Cozi nu prea sunt, și amenajarea interioară e puțin diferită față de alte localuri insipide.
City Mall – Nu vă duceți aici, sub nici o formă. La orice oră e arhiplin, copii zbiară după Happy Meals, cozi interminabile de obezi care se lovesc între ei ca la mașinuțe.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s