Restaurant: Templul Soarelui

scris de tanku

Cand ne gandim la mancare chinezeasca, ne vin in minte acele cutii simpatice de le vedem prin filme, pline de bunataturi pe care le mananci – bineinteles – cu betisoarele traditionale. Insa imediat dupa, ne aducem aminte de stiri legate de nu-stiu-ce saruri, de obiectivul corporatist de a face bani si a produce cat mai putin si vedem cum, in cea mai mare parte, ceea ce ar trebui sa fie restaurante cu specific chinezesc ajung niste tepe ce-ti iau multi bani pe trei boabe de orez, daca si alea.

Insa treaba sta diferit, din ce am vazut, la Templul Soarelui!

Restaurantul in sine este un loc elegant, cum te-ai astepta, ospatari imbracati conform specificului. Insa nu asta e ceea ce vreau sa subliniez. Ci mancarea! Mancarea, doamnelor si domnilor, vine in portii consistente, are un gust extraordinar si mai mult – iti este servita in timp util! Chit ca nu este un fast-food clasic, sa primesti o portie buna de mancare in 10-15 minute e ceva mai rar intalnit, chiar si in restaurantele mai scumpe, cu renume. Sa nu mai spun de gama de bucate disponibila (42 de feluri diferite numai la categoria „mancaruri cu pui”!).

Cireasa de pe tort o constituie insa posibilitatea de a comanda pentru acasa. In cam 1h si un pic iti aduc la usa apartamentului celebrele cutii sus-mentionate, pline de ce ai comandat. Si culmea, nici aici nu se calicesc la portii – iti umplu cutiile alea pana cand cedeaza! Intr-o zi, in timp ce eram in vizita la un prieten, am propus sa comandam chinezeasca in locul pizzei cu care ne obisnuisem. Sceptic, omul a cedat pana la urma rugamintilor mele si a luat, pentru ca vreo doua ore mai tarziu sa rasufle indopat si multumit in timp ce privea cutiile inca negolite!

In concluzie, da, se poate ca restaurantul chinezesc sa nu fie pacaleala si frauda cu care ne-am obisnuit. Si in acest sens, Templul Soarelui si-a castigat mentiunea onorabila pe acest blog! Incercati si voi la www.templulsoarelui.ro !

Reclame

Un gând despre „Restaurant: Templul Soarelui

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s